Menu

Search Reservations

Felhasználás

Felhasználási feltételek
A jelen felhasználási feltételek a Cazaresovara.ro weboldal felhasználóinak szólnak, akik szolgáltatásainkat igénybe véve, szállást foglalnak a weboldalon megjelenő szállásadóknál.
A weboldal használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és beleegyezett az alábbiakban ismertetett feltételekbe.

Szolgáltatásaink
A Cazaresovata.ro mint online szállásfoglaló portál üzemel, mely a szovátai szállásokat és azok turisztikai kínálatait mutatja be.
A portál célja megkönnyíteni a szállásfoglalás folyamatát, az oldalon bemutatott gazdag kínálatnak köszönhetően, mindezt díjmentesen, rejtett költségek nélkül melyek Önt ezek kifizetésére köteleznék a szálláshelyen való fizetéskor.
Kínálatunkkal törekszünk minél több turisztikai szolgáltatás-csomagot az Ön rendelkezésére bocsátani, melyek megvásárlása anyagi szempontból kedvezőbb, mint az egyes szolgáltatások külön-külön való megvásárlása, és lehetőséget ad a kirándulás költségvetésének pontosabb meghatározására.
A csomagok tartalmazhatnak több éjszakát, étkezést és a kiegészítő szolgáltatásokhoz való hozzáférést is.

Szerződéses kapcsolat
Mivel cégünk csak köztes szereplő az elszállásolási folyamatban, a foglalás után a szerződéses kapcsolat Ön és a szállást biztosító szálláshely között jön létre, cégünk a minőségi problémákért nem vállalhat felelősséget. A hely szolgáltatásaira vonatkozó panaszokat a szálláshely recepcióján lehet tenni.

Foglalások
A foglalások történhetnek telefonon, a szálláshelyek telefonszámát tárcsázva vagy a www.cazaresovata.ro weboldal szolgáltatásait igénybe véve.
A foglalást a szálláshely igazolja vissza, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében, maximum 24 órán belül.
A foglalás elküldése után Ön egy visszaigazoló űrlapot fog kapni e-mailben, mely tartalmazza kérésének elfogadását vagy elutasítását.
Amennyiben kérését a szálláshely nem tudta elfogadni, lehetősége van alternatív ajánlatot küldeni az Ön számára. Az alternatív ajánlat, új kondícióit, Önnek lehetősége van elfogadni vagy elutasítani.

Díjak és fizetés
A weboldalon feltüntetett árak egy személy/éjszakára vonatkoznak és tartalmazzák az Áfa-t és az idegenforgalmi adót.
Amennyiben az említett díjakat nem tartalmazzák az árak, ez fel van tüntetve a szálláshely leírásában és Önnek kötelező módon ki kell őket fizetnie a szálláshelyen.

Szálláshelyen történő fizetés
Ön nálunk foglal és a szálláshelyen fizet.

Garanciák
A portálon megjelenő szálláshelyek többségénél nincs szükség előleg fizetésére, azonban egyes szállásadóknál és bizonyos esetekben (magas foglaltság) foglalásának érvényesítéséhez szükség van egy bizonyos összeg átutalására. Az erre vonatkozó feltételeket megtalálja a szálláshelyek leírásában, vagy a foglalást visszaigazoló e-mailben.

Lemondási feltételek
A már lefoglalt szállás lemondása kizárólag a Cazaresovata.ro weboldalon keresztül törtéhet.
A foglalás lemondására vonatkozó határidőket és az ezekhez kapcsolódó feltételeket megtalálja a szálláshelyek leírásában.
Az előleggel garantált foglalások esetén a megadott feltételeknek megfelelően, a szálláshelynek jogában áll az előleg egy részét vagy a teljes összeget visszatartani. Ugyanezek a feltételek érvényesek abban az esetben is ha Ön nem jelenik meg a szálláshelyen.