Menu

Search Reservations
Sovata

str.Lungă, nr. 116
Arată pe hartă
 

Pensiunea Isuica este situată într-un peisaj pitoresc de munte, la doar 8 kilometri de renumita staţiune Sovata şi de cel mai mare lac heliotermic din lume, Lacul Ursu.
Ferită de circulaţia, zgomotul şi atmosfera urbană specifică staţiunilor de munte Pensiunea Isuica vă oferă acel colţ liniştit de lume în care vreţi să înnoptaţi în faţa focului din şemineu sau să vă înveseliţi la căldura focului de tabără.

Pensiunea Isuica este locul perfect pentru teambuilding-uri sau training-uri oferindu-vă condiţii excelente de cazare şi masă precum şi o serie de activităţi în aer liber: drumeţii, barbeque, biliard, tenis de câmp, tenis de masă, saună, piscină, spaţiu de joacă amenajat, sală de mese, adrenalină, mişcare.
Pensiunea are o capacitate de cazare de 20 de locuri, în 4 camere cu pat matrimonial, 3 apartamente "Familly" (1 cameră cu pat matrimonial şi 1 cameră cu canapea extensibilă), 1 apartament "De Luxe" (2 camere cu pat matrimonial, 1 living cu canapea din piele).
Toate camerele dispun de: minibar, terasă, duş, produse cosmetice, prosoape, cablu TV, acces cu card.

Pe lângă cazare organizăm şi tabere pentru copii. Alături de personalul calificat, mâncarea "ca la mama acasă" ne bucurăm să vă încântăm cu: drumeţii/trasee montane, spaţiu de joacă, piscină în aer liber, sală de mese care se poate amenaja oricăror nevoi, karaoke.
Pe lângă micul dejun bogat şi variat ne face plăcere să vă oferim o largă varietate de mancăruri din bucătaria românească şi cea ungurească.

Informații adiționale:

Tarifele includ Tva şi taxa hotelieră.

Avansuri:
Pentru rezervare se solicită un avans de 50% din valoarea sejurului. Rezervarea devine valabilă, doar după confirmare respectiv achitarea avansului.
 


Rezervare : 0746116561
place-holder2.png
Cazare cu mic dejun inclus

Include cazare cu mic dejun.

Perioada: 03-04-2021 ... 30-11-2021

125 ron /persoană în cameră dublă/noapte

Valabil în zilele de:
Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă, Duminică

Zile minime rezervabile:


Data Sosirii

Data Plecării

Nr. Zile: 0

Selectează nr. camere:

icon-two-person.png

pt: 2 adulți

icon-one-person.png

pt: 1 adult

icon-two-person-one-childe.png

pt: 2 adulți + 1 copil

icon-two-person-two-childe.png

pt: 2 adulți + 2 copii

Nr. camere rezervate: 0

Alte mențiuni:


Total de plată: 0 ronTrimite cererea de rezervare

Data Sosirii

Data Plecării

Nr. Zile: 0

Numar persoane in grup

Alte mențiuni:Trimite cererea de rezervare