Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Isuica

  •  
  •  
  •  

str.Lungă, nr. 116
Arată pe hartă
 

Pensiunea Isuica este situată într-un peisaj pitoresc de munte, la doar 8 kilometri de renumita staţiune Sovata şi de cel mai mare lac heliotermic din lume, Lacul Ursu.
Ferită de circulaţia, zgomotul şi atmosfera urbană specifică staţiunilor de munte Pensiunea Isuica vă oferă acel colţ liniştit de lume în care vreţi să înnoptaţi în faţa focului din şemineu sau să vă înveseliţi la căldura focului de tabără.

Pensiunea Isuica este locul perfect pentru teambuilding-uri sau training-uri oferindu-vă condiţii excelente de cazare şi masă precum şi o serie de activităţi în aer liber: drumeţii, barbeque, biliard, tenis de câmp, tenis de masă, saună, piscină, spaţiu de joacă amenajat, sală de mese, adrenalină, mişcare.
Pensiunea are o capacitate de cazare de 20 de locuri, în 4 camere cu pat matrimonial, 3 apartamente "Familly" (1 cameră cu pat matrimonial şi 1 cameră cu canapea extensibilă), 1 apartament "De Luxe" (2 camere cu pat matrimonial, 1 living cu canapea din piele).
Toate camerele dispun de: minibar, terasă, duş, produse cosmetice, prosoape, cablu TV, acces cu card.

Pe lângă cazare organizăm şi tabere pentru copii. Alături de personalul calificat, mâncarea "ca la mama acasă" ne bucurăm să vă încântăm cu: drumeţii/trasee montane, spaţiu de joacă, piscină în aer liber, sală de mese care se poate amenaja oricăror nevoi, karaoke.
Pe lângă micul dejun bogat şi variat ne face plăcere să vă oferim o largă varietate de mancăruri din bucătaria românească şi cea ungurească.

Informații adiționale:

Tarifele includ Tva şi taxa hotelieră.

Avansuri:
Pentru rezervare se solicită un avans de 50% din valoarea sejurului. Rezervarea devine valabilă, doar după confirmare respectiv achitarea avansului.
 

Nr. Camere: 8
Facilități:
Piscină, TV în cameră, Camere cu baie proprie, Camere cu balcon, Încălzire centrală, Loc de joacă pentru copii, Saună, Parcare gratuită, Foişor în curte, Grătar în curte, Restaurant
Distanța de la Lacul Ursu 8 km


Rezervare : 0746116561