Menu

Search Reservations
Sovata

Vila Laura

  •  
  •  
  •  

str. Vulturului, nr.18
Arată pe hartă

Villa Laura este o afacere de familie - si suntem mândri de asta! Am creat o cazare la Sovata, care asteapta sa fie explorat, pana cand devine parte din povestea fiecarui oaspete. Situata într-o zona linistita, vila noastra imbina istoria locala si atitudinea inovatoare. De la arhitectura cu iz istoric, la primirea calduroasa tipic ardeneleasca, punem accentul pe confort si experiente memorabile petrecute la statiunea Sovata.

Toate camerele vilei sunt confortabile, luminoase si au o priveliste minunata, plina de verdeata si aer curat

Oferta noastra de cazare este versatila: acelasi standard de confort, cu facilitati diverse, care satisfac nevoile fiecarui oaspete.

Villa Laura va pune la dispozitie una dintre cele mai bune oferte de cazare pe care le puteti gasi la Sovata.

Clasificarea spatiilor noastre de cazare este de trei stele, iar serviciile oferite sunt impecabile, asa dupa cum va veti convinge si dvs. daca ne alegeti. Oaspetilor pensiunii nostre le sunt puse la dispozitie:

Nr. Camere:
Facilități:
Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Bucătărie comună, Saună, Bar, Foişor în curte, Camere cu balcon, Uscător de păr, Încălzire centrală, TV în cameră, Vouchere de vacanta, Tichete electronice de vacanță, Plată cu card bancar
Distanța de la Lacul Ursu


Rezervare : 0743651453