Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Rubin

  •  
  •  
  •  

str. Principală, nr.182
Arată pe hartă

Aflat in centrul statiunii, Casa Rubin isi deschide portile primind cu caldura pe toti care accepta o invitatie intr-un loc demn de a fi admirat, ideal pentru a petrece timpul liber in mod placut.
Casa Rubin ofera servicii de cazare superioare pentru un numar maxim de 14 persoane in camere respectiv apartamente spatioase, dotate cu toate accesoriile necesare pentru ca Dvs. sa va simtiti cat mai bine in timpul vacantei.
Casa Rubin este situată la 2km distanta de Lacul Ursu, avand in dotare o curte plina de verdeata ideal pentru relaxare, parcare proprie pentru ca autoturismele Dvs. sa fie in siguranta in timpul vacantei.

Pensiunea dispune de: o bucatarie dotata cu mobilier modern si aparatura electrocasnica diversa, ideal pentru preparea mancarurilor gustoase (19 mp); living spatios de 20 mp cu multa lumina naturala, mobilat cu canapea si fotolli moderne si dotat cu aparatura audio-video de calitate.terasa externa de 21 mp situat in imediata apropiere a gradinii ofera un cadru perfect pentru discutii sau servirea diferitelor preparate culinare; gradina de 144 mp, plina de verdeata dotata cu legan si gratar este locul ideal pentru relaxare; parcare proprie ofera spatiu si siguranta pentru autoturismele clientilor; acces internet wireless asigurat.

Nr. Camere: 5
Facilități:
Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Bucătărie comună, TV în cameră, Camere cu baie proprie, Camere cu balcon, Încălzire centrală, Foişor în curte
Distanța de la Lacul Ursu 2 km


Rezervare : 0744772024