Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Szeifert

  •  
  •  
  •  

str. Bradului, nr.28
Arată pe hartă

Hotelul Szeifert și-a deschis porțile în anul 2012, în centrul stațiunii balneare Sovata, la o plimbare de 5 minute de la Lacul Ursu, direct pe malul Lacul Negru, cu 16 camere, 52 locuri (clădirea A).
 În anul 2014, când Hotelul Szeifert a câștigat titlul „Hotelul Anului”- conform deciziei juriului format din experți- in cadrul concursului “Acomodarea anului,” publicat de Szallas.hu din Ungaria, recunoștiința a fost acordată nu numai clădirii bine amenajate ci și datorită conștiinciozității și ospitalității  manifestate de colegii noștri și datorită serviciilor de înaltă calitate.
   În 2016, hotelul nostru și-a deschis aripa cea nouă (clădirea B) cu 24 de camere****, mărindu-și astfel capacitatea sa de cazare cu încă 48 locuri, fără paturi suplimentare.
Datorită dezvoltărilor neîncetate, în anul 2018 am amenajat în clădirea „A” 3 camere tematice(unice), cea „Matrimonială” (pat cu baldachin), cea „Romantică” și „Vintage”. În 2020 am reușit să amenajăm, respectiv să renovăm alte 3 camere în perioada de pauză forțată din cauza coronavirusului. Apartamentul A-11 a fost transformat în „Apartament prezidențial” cu o terasă mare de plajă (peste 30mp), apartamentul A-19 a fost transformat în „Apartament business”, în timp ce camera A-13 a devenit  „Camera  Lucky”.
Departamentul wellness al hotelului își așteaptă oaspeții dornici de relaxare, cu cameră de masaj, cameră de relaxare magnetică, saune, jacuzzi, ciubere hot tub cu apă sărată și terasă pentru plajă. Camerele și apartamentele noastre sunt dotate cu minibar, seif, TV cu ecran mare, baie amenajată practic, respectiv conexiune wi-fi gratuit și internet cu cablu. Majoritatea camerelor au balcon propriu. Hotelul nostru oferă facilități de joacă pentru copii, colț de joacă, cameră X-box, dar există și posibilitatea de a juca tenis de masă sau fotbal de masă etc. La cerere, oferim servicii de supraveghere calificată a copiilor. De asemenea, oferim oaspeților noștri băuturi răcoritoare, cocktailuri, cafele în barul Szeifert. În restaurantul nostru servim specialități locale și preparate după rețete casnice transilvănene, respectiv preparate culinare internaționale, atent selecționate. În ambele clădiri ale Hotelului Szeifert este amenajată câte o sală de evenimente, în care pot fi organizate conferințe mai mici, traininguri (A:30 persoane; B:70 persoane). Am reînnoit terasa noastră, mărind capacitatea de primire la 70 persoane, chiar până la malul Lacului Negru. De asemenea, am creat posibilitatea de încărcare a autovehiculelor electrice.
 Considerăm ca și o recunoștință faptul că, datorită muncii noastre de calitate și dezvoltărilor continue, în anul 2019 Travelminit a conferit Hotelului Szeifert din Sovata locul I.în categoria hotelurilor din România pe baza deciziei juriului format din experți și evaluările oaspeților. În hotelul nostru, colegii noștri vorbesc limba maghiară și română.


 

Nr. Camere: 40
Facilități:
Plată cu card bancar, Tichete electronice de vacanță, Ciubăr, Vouchere de vacanta, Camere cu aer condiţionat, Frigider în cameră, Loc de joacă pentru copii, Room service, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Seif, Încălzire centrală, Uscător de păr, Masaj, Terasă, Bar, Sală de fitness, Piscină, Jacuzzi, Saună, Acces WiFi gratuit, Parcare gratuită, Sală de conferințe, Restaurant
Distanța de la Lacul Ursu 260 m


Rezervare : 0265570108