Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Relax

  •  
  •  
  •  

str. Câmpul Mic, nr.79
Arată pe hartă
 

Hotelul Relax este situat în Sovata Băi, amplasată într-un peisaj montan deosebit cu o panoramă de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal în Europa.
Acest hotel a fost creat cu un design deosebit care îmbină plăcut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez și dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare și o gamă variată de programe opționale, având o capacitate de 50 de locuri.
Hotel Relax este deschis în tot timpul anului, situat intr-o zonă liniștită a stațiunii, oferind servicii de cazare, masă și programe și este perfect pentru întâlniri de familii sau de firme.
Datorită condițiilor de comfort și calitate, la prețuri accesibile de care dispune hotelul, timpul petrecut la noi va fi o amintire de neuitat.
Vă așteptăm cu drag!

 

Nr. Camere: 22
Facilități:
Restaurant, Piscină, Sală de conferințe, Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Jacuzzi, Saună, Bar, Terasă, Foişor în curte, Loc de joacă pentru copii, Încălzire centrală, Room service, Camere cu aer condiţionat, Uscător de păr, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Vouchere de vacanta, Ciubăr, Plată cu card bancar, Tichete electronice de vacanță
Distanța de la Lacul Ursu 500


Rezervare : 0748 626 677