Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Pacsirta

  •  
  •  
  •  
  •  

str. Trandafirilor, nr. 85A
Arată pe hartă


Aflat la 3 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, Hotel Pacsirta vă oferă camere elegante și preparate delicioase din bucătăria transilvăneană și maghiară. Vă oferim Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită.Toate camerele sunt decorate în stil subtil modern și sunt doate cu balcon, parchet masiv, mobilier din lemn masiv și un TV cu ecran plat.Puteți juca biliard sau fotbal de masă sau puteți să vă relaxați în bar, iar copiii se pot distra la locul de joacă al hotelului nostru.

Centrul orașului Sovata se află la 1,5 km și este ușor accesibil cu autobuzul. La stațiile de autobuz se poate ajunge pe jos în 5 minute. Transferurile de la Aeroportul Târgu Mureș la Sovata sunt disponibile la cerere.

Pe lângă serviciile hoteliere de înaltă calitate, vă invităm să savurați specialități din bucătăria internațională și cea tradițională în restaurantul nostru, preparate cu grijă de maestrul bucătar Garaczi Zoltán și echipa lui.

Nr. Camere: 16
Facilități:
Acces WiFi gratuit, Parcare gratuită, Restaurant, Bar, Terasă, Loc de joacă pentru copii, Seif, Încălzire centrală, Room service, Uscător de păr, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Piscină, Sală de conferințe, Saună, Camere cu aer condiţionat, Vouchere de vacanta, Plată cu card bancar, Tichete electronice de vacanță
Distanța de la Lacul Ursu 150 m


Rezervare : 0365 082 480