Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Mureşul

  •  
  •  
  •  

str. Trandafrilor, nr.74
Arată pe hartă

Vilele și hotelurile construite în secolele XIX și XX îi oferă stațiunii Sovata un aspect și o atmosferă specială. O astfel de construcție este și Hotelul Mureșul 3 stele, situat chiar în centrul stațiunii balneoclimaterice, la aproximativ 150 de metri de Lacul Ursu.
35 de camere moderne, mobilate cu multe bun gust, își așteaptă clienții pe tot parcursul anului. Camerele sunt extrem de confortabile, dotate cu baie proprie, terasă, frigider, cablu TV, telefon și conexiune gratuită la internet. Pentru oaspeții care doresc să se relaxeze, am pregătit un drink bar care le va satisface cele mai pretențioase gusturi.
Și cum băutura potrivită merge cu o mâncare bună, preparatele restaurantului hotelului cu siguranță vă vor îmbia la un festin culinar. Restaurantul nostru vă oferă produse tradiționale românești și locale, proaspete și delicioase. Sărmăluțe, mămăliguță cu brânză și smântână, tochitură, ciorbițe de tot felul și deserturi care mai de care mai gustoase te îndeamnă la un răsfăț maxim.
Noutatea pe care le-am pregătit-o oaspeților noștri în toamna anului 2017 este inaugurarea unui Centru Health SPA amenajat în subsolul hotelului. Cei care ne trec pragul se vor întoarce acasă cu bateriile încărcate, cu mintea limpede și cu zâmbetul pe buze. Spațiul welness cuprinde un bazin cu apă dulce, jacuzzi, bazin cu apă sărată, saună finlandeză și cu aburi, spaţiu de relaxare, masaj, cameră cu sare, dar și un bar chiar în incintă.

Nr. Camere: 35
Facilități:
Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Bar, Încălzire centrală, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Uscător de păr, Room service, Camere cu aer condiţionat, Vouchere de vacanta, Plată cu card bancar, Tichete electronice de vacanță, Terasă, Piscină, Restaurant, Sală de conferințe, Jacuzzi, Saună, Loc de joacă pentru copii, Seif
Distanța de la Lacul Ursu 150 m


Rezervare : 0755 658 394