Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Aluniş

  •  
  •  
  •  

str. Vulturului, nr. 42
Arată pe hartă

 Hotel Aluniş este situat la 100 m de Lacul Ursu şi pune la dispoziţia turiştilor 284 locuri de cazare, în camere cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.
Spaţiile de cazare dispun de următoarele facilităţi proprii: TV cablu, telefon, frigider - minibar, internet wireless.
Ca şi servicii conexe serviciilor de cazare, complexul Aluniş pune la dispoziţia clienţilor: săli de conferinţe (60-80, 250 de locuri), restaurant modern cu 300 de locuri, în fiecare seară cu muzică live, bar de zi, terasă rustică, sală de fitness modern echipată, bază de tratament, condiţii de hidroterapie, cameră de tratament salin, piscină cu apă sărată şi dulce, saune, jacuzzi, solar, loc de joacă pentru copii, centru de tratament reumatologic şi ginecologic (hidroterapie, electroterapie, nămol, parafină, masaj).
 
Informaţii adiţionale:
 
Hotelul acceptă tichete de vacanţă.
Tariful inlude Tva, dar nu include taxa de staţiune în valoare de 1% din tariful pentru prima noapte de cazare.
Demipensiunea este obligatorie în perioada 01.07- 31.08 (50 ron/persoană), iar după acest interval micul dejun (20 ron/persoană).
Taxă parcare: 5 Ron/zi/autoturism
Camerele alocate rezervărilor pentru care nu s-a achitat avans vor fi reţinute până la ora 16.00. Vă rugăm sunaţi la recepţia hotelului dacă întărziaţi, altfel camerele nu vor mai fi reţinute.

Cazarea copiilor (în aceeaşi cameră cu părinţii):
Copiii până la 6 ani au gratuitate la cazare şi acces la piscinele cu apă dulce şi sărată. Pentru copiii peste 6 ani se va achita o taxă de utilităţi în valoare de 20 lei/zi (include accesul la piscină) sau se poate opta pentru achiziţionarea unui pat suplimentar la 50% din valoarea unui loc în cameră dublă (include accesul la piscină).

Avansuri:
Pentru rezervare se solicită un avans de 30% din valoarea sejurului. Rezervarea devine valabilă, doar după confirmare respectiv achitarea avansului.

Nr. Camere: 142
Facilități:
Seif, Room service, Tichete electronice de vacanță, Plată cu card bancar, Vouchere de vacanta, Saună, Jacuzzi, Acces WiFi gratuit, Parcare cu plată, Sală de conferințe, Piscină, Restaurant, Masaj, Bar, Terasă, Bază de tratament, Sală de fitness, TV în cameră, Camere cu baie proprie, Camere cu balcon, Uscător de păr, Încălzire centrală
Distanța de la Lacul Ursu 100 m


Rezervare : 0741147667