Menu

Search Reservations

Adatvédelem

Az adatvédelemi dokumentum a Cazaresovata.ro – online szállásfoglaló – portálon megadott személyes adatok védelmére vonatkozik.

Az  Ön adatai nálunk biztonságban vannak
Foglalásának érvényesítéséhez szükség van az Ön személyes adataira – név, telefonszám, érvényes e-mail cím –, portálunk a foglalást kizárólag ezek birtokában tudja rögzíteni.
Mivel a foglalás visszaigazolása a szálláshely által történik, az Ön adatai a szállásadóhoz kerülnek, akinek jogában áll a későbbiekben ezeket kapcsolatfelvételi célokra használni.
Személyes adatai nálunk teljes mértékben biztonságban vannak és az Ön engedélye nélkül ezeket semmilyen esetben nem továbbítjuk harmadik személynek.

Szálláshelyek értékelése
A szálláshelyen való tartózkodása után, felkérhetjük Önt telefonon vagy e-mailben, hogy értékelje a szálláshelyet, szolgáltatásainak minőségét. Ezzel Ön támogatja a többi felhasználót a megfelelő szálláshely kiválasztásában, ugyanakkor hozzájárul szolgáltatásaink minőségének javításához.

Marketing tevékenység
Marketing tevékenységünk során fenntartjuk a jogot az Ön elérhetőségének felhasználására.
Ez elsősorban hírlevelek küldését foglalja magában, mely során Ön különleges ajánlatokat, utazási tippeket fog tőlünk kapni.
Amennyiben nem szeretne hírleveleket kapni tőlünk, Ön bármikor leiratkozhat.