Menu

Search Reservations
Sovata

Vila Parc

  •  
  •  
  •  

Situata la doar 100 metri de Lacul Ursu, Vila Parc*** va ofera atat accesul la toate facilitatile din centrul statiunii, cat si linistea oferita de amplasarea sa intr-o zona retrasa inconjurata de mult spatiu verde. Aveti aici acces la zone de relaxare, zone de joaca pentru copiii, zone special amenajate cu gratar si foisor.

Totodata este foarte aproape de Adrenalin Plus Adventure Park.

Vila dispune de 42 locuri de cazare repartizate in camere spatioase de tip single, duble si apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu: baie proprie, TV cablu, frigider, in unele camere fiind amenajata o mica kitchineta. Toate camerele de la primul si de la cel de-al doilea etaj au balcon.

Alte facilitati: internet wirless gratuit, bar de zi, sauna, masa de ping-pong, gratar amenajat in curte, foisor, piscina si parcare.

Toti oaspetii nostri cazati la Vila Parc*** beneficiaza de 50 % discount din tarifele practicate in Centrul SPA Hotel Alunis pentru accesul la piscinele cu apa dulce si sarata, saune si fitness.

Pentru copiii peste 6 ani se va achita o suma de 10 lei/copil/zi iar pentru un pat suplimentar se va plati 50% din valoarea unui loc intr-o camera dubla.

TARIFE MASA la Restaurant Alunis***:
Masa se va servi 'a la carte', pe baza de bonuri valorice, emise la receptia Hotelului Alunis, in valoare de 70 lei/pers/zi pensiune completa sau 50 lei/pers/zi demipensiune.
Meniu fix, pensiune completa, 50 lei/pers/zi (fara bauturi).
Preturile de cazare si masa includ TVA.

Nr. Camere: 24
Facilități:
Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Foişor în curte, Bar, Saună, Loc de joacă pentru copii, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Frigider în cameră
Distanța de la Lacul Ursu 100 m