Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Sas

  •  
  •  
  •  
  •  

Pensiunea Sas este situată în Sovata, la 200m distanţă faţă de Lacul Ursu, cel mai mare lac sărat helioterm din Europa, şi 100 m de magazinele şi restaurantele centrale ale staţiunii. A fost finalizată în 2013 şi este echipată la cele mai înalte standarde pentru ca Dvs. să vă bucuraţi din plin de sejurul din minunata staţiune Sovata. Pensiunea dispune de 9 camere cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie şi terasă, 2 apartamente cu paturi matrimoniale, şi vă pune la dispoziţie o bucătărie complet utilată, o sală de mese şi o terasă exterioară rustică.

Tarifele includ Tva şi taxa hotelieră.
Avansuri: Pentru rezervare se achită în avans contravaloarea primei nopţi de cazare. Rezervarea devine valabilă, doar după confirmare respectiv achitarea avansului.
Cazarea copiilor (în aceeaşi cameră cu părinţii): copiii sub 6 ani beneficiază de reducere de 100%. La cerere se asigură pat suplimentar până la 12 ani (15 euro/noapte), iar copiii peste 12 ani achită integral tariful de cazare.

*Tarifele includ micul dejun, accesul la saună şi la sala de fitness.

Nr. Camere: 11
Facilități:
Sală de fitness, Saună, Bucătărie comună, Grătar în curte, Acces WiFi gratuit, Parcare gratuită, Terasă, Foişor în curte, Seif, Încălzire centrală, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Uscător de păr
Distanța de la Lacul Ursu 200 m


Rezervare : online