Menu

Search Reservations
Szováta

Rubin Panzió

  •  
  •  
  •  

Fő út, 182 szám
Mutasd térképen

A fürdőváros központjában található Rubin ház megnyitja kapuit és melegen fogadja mindazokat, akik elfogadják meghivását e csodálatra méltó helynek, mely ideális a szabad idő kellemes eltöltésére.
A meleg légkör amely fogadja, a kimagasló szállásolásí feltételek és szolgáltatások, amelyeket a RUBIN HÁZ nyújt , egyedi momentummá teszik a vakációját.
A Rubin Ház magas szinvonalú szállásolásí szolgáltatásokat nyújt 14 személy számára, tágas szobákban és apartmanokban, ellátva minden olyan kellékkel amelyek által ön a legjobban érezhesse magát az üdülése idején.
A panzió tágas, modern nappalival és teljesen felszerelt modern konyhával várja vendégeit, továbbá a vendégek igénybe vehetik a 21 nm.-eres külső teraszt is, amely az udvar mellett helyezkedik el, ideális környezetet biztosít a különféle ételek elfogyasztására.
A 144 nm.-eres udvar, teli zöld növényzettel, hintával és grillezővel van felszerelve. A saját parkoló megfelelő biztonságot nyújt a személygépkocsik számára. Korlátlan Wireless internet hozzáférés biztosítva.

Szobák száma: 5
Szolgáltatások:
Ingyenes parkoló, Ingyenes WiFi, Grill sütő az udvarban, Közös konyha, TV a szobában, Saját fürdőszoba, Erkélyes szobák, Központi fűtés, Filagória
Távolság a Medve-tó-ig 2 km


Szállásfoglalás : 0744772024
Ajánlatok