Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Kali

Pensiunea Kali se exprima printr-un gest simplu dar elegant in acelasi timp, elementele de decor fiind obiecte care se incadreaza unitatii stilistice a ambientului. Culorile utilizate si mobilierul modern de calitate se imbina perfect, creand o atmosfera unica.
Petrecandu-va timpul liber in Pensiuena Kali va veti simti ca si la dumneavoastra acasa.
Pensiunea Kali ofera servicii de cazare superioare pentru un numar maxim de 20 persoane in camere respectiv apartamente spatioase, dotate cu toate accesoriile necesare care garanteaza ca sederea va va fi una placuta si ca veti reveniti mereu cu placere.
Pensiunea Kali se inalta pe 3 nivele fiind compusa din: living spatios pentru intruniri si petreceri dotat cu sistem Home Cinema de ultima generatie, semineu cu lemne si mobilier modern pentru relaxare, sala de mese, 6 camere dotate cu paturi matrimoniale, Tv, baie proprie, terasa, 2 apartamente pentru 4 persoane dotate cu Tv, frigider, baie proprie, terasa, curte cu verdeata, pavilion acoperit, spatiu amenajat special pentru gratar, loc de joaca pentru copii.

Cazarea copiilor (în aceeaşi cameră cu părinţii): pentru copii cu vârsta între 1-3 ani cazarea este gratuită. La cerere se asigură pat suplimentar la 20 lei/noapte.
Pentru rezervare se achită în avans contravaloarea primei nopţi de cazare. Rezervarea devine valabilă, doar după confirmare respectiv achitarea avansului.
Politică de anulări: anularea rezervării cu min. 5 zile înainte de sosire este liberă de penalităţi.

Nr. Camere: 8
Facilități:
Parcare gratuită, Grătar în curte, Bucătărie comună, Acces WiFi gratuit, Foişor în curte, Loc de joacă pentru copii, Încălzire centrală, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Uscător de păr, Camere cu balcon, Jacuzzi, Saună
Distanța de la Lacul Ursu 1 km


Rezervare : online