Menu

Search Reservations
Sovata

Hotel Szeifert

  •  
  •  
  •  

Hotelul Szeifert*** se găseşte în centrul staţiunii Sovata, în vecinătatea Lacului Negru - cel mai vechi lac sărat din Sovata.
Acest lac a fost folosit pentru băi până la apariţia Lacului Ursu. În pezent lacul este fără uz public.
Luând în considerare faptul, că Hotelului Szeifert*** este la 257 metri depărtare de renumitul Lac Ursu, perla Sovatei, aşezarea este centrală, în mijlocul naturii, mediu liniştit, sănătos, fără zgomot.
Proiectarea unică provoacă o atmosferă din secolul trecut, totodată dotarea atractivă şi modernă satisface toate nevoile zilelor din prezent (telefon, seif, minibar, internet gratuit, pat pentru bebeluşi, scaun de hrănit, cadă de baie bebeluşi, etc.) asigurând astfel posibilitate optimă de recreere şi odihnă pentru oaspeţi.
Hotelul Szeifert*** are 52 locuri, din care 9 double (două paturi), 5 apartamente, şi două camere cu galerie pentru familii mari sau grupuri mai mici.
Terasa Hotelului Szeifert*** prezintă un loc ideal pentru petrecerea timpului liber.
Hotelul dispune de un loc de parcare pentru un autobuz şi 15 autourisme dotat cu camere de supraveghere, punct de plecare Ideal în excursii de neuitat cu ajutorul microbuzului hotelier de 8 persoane şi al ghidului nostru turistic.

Tarifele includ Tva şi taxa hotelieră.
Cazarea copiilor (în aceeaşi cameră cu părinţii): copii sub 4 ani beneficiază de reducere de 100%, între 4-14 se percepe 50% din tariful de cazare pentru un adult.
Politică de anulări: anulare cu mai puţin de 48 de ore înaintea sosirii se penalizează cu taxarea primei nopţi de cazare.

Nr. Camere: 16
Facilități:
Loc de joacă pentru copii, Room service, Camere cu balcon, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Seif, Încălzire centrală, Uscător de păr, Masaj, Terasă, Bar, Jacuzzi, Saună, Acces WiFi gratuit, Parcare gratuită, Sală de conferințe, Restaurant
Distanța de la Lacul Ursu 260 m


Rezervare : online