Menu

Search Reservations
Szováta

Pacsirta Szálló

  •  
  •  
  •  
  •  

Rózsák útja, 85A szám
Mutasd térképen

Az iker villák újjászületése.
2010 ben a Hotel Pacsirta megnyitásával életre kelt a Szováta fürdőtelepen az 1900 és 1910 között épült villák egyike, éspedig a jól ismert, tükörképben épült ikervillák egyig tagja.
A fürdőtelep ékességeként emlegetett épületegyüttes 2018 ra született teljesen újra, így napjainkban újra pompázik az iker épületpár, megtartva a különleges tornyos-teraszos szerkezetet, az eredeti, 100 éve született, szovátára jellemző építészeti stílust.

Fontosnak tartottuk megtartani ezt a külső arculatot, hangulatában és berendezésében ötvöződik a tradíció a mai modern design és komfort elemekkel.
A Medve-tótól mintegy 150 méterre található Hotel Pacsirta**** szépségével, megjelenésével kiválóan beleillik eme festői környezetbe, kinézetével a hagyományos helyi építkezési stílus kiváló képviselője.

A színvonalas szállodai szolgáltatások nyújtása mellett éttermünkben a nemzetközi konyha remekeiből, illetve a legkülönfélébb hazai ételkülönlegességekből válogathat, mesterszakácsunk, Garaczi Zoltán és csapata jóvoltából.

Szobák száma: 16
Szolgáltatások:
Ingyenes WiFi, Ingyenes parkoló, Étterem, Bár, Terasz, Játszótér, Széf, Központi fűtés, Szobaszervíz, Hajszárító, Erkélyes szobák, Saját fürdőszoba, TV a szobában, Medence, Konferencia terem, Szauna, Légkondicionált szobák, Üdülési jegyek, Bankkártyás fizetés, Elektronikus vakációs jegyek
Távolság a Medve-tó-ig 150 m


Szállásfoglalás : 0365 082 480
Ajánlatok