Menu

Search Reservations
Sovata

Danubius Health Spa Resort Sovata

  •  
  •  
  •  
  •  

Votat ca cel mai bun hotel din România în anul 2004, singurul hotel de 4 stele în Sovata hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata se situtează la 200 de m de Lacul Ursu.
Este un hotel total renovat cu propria lui bază de tratament.
Puteţi să vă bucuraţi de apa sărată chiar şi iarna în bazinul hotelului în care se găseşte apa lacului.
Combinaţi afacerile cu relaxarea: servicii spa şi conferinţe sub acelaşi acoperiş.
Un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania. Servicii: 168 de camere dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif,internet wireless( gratuit).
În cadrul hotelului găsiţi şi camere cu aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere antialergice şi camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor. Spălătorie, internet, seif, magazine cu suveniruri, parcare în aer liber. Servicii terapeutice, wellness şi fitness, baza de tratament şi wellness: împachetare cu nămol, tratament ginecologic, locomotor, tratament dermatologic antipsoriasis.
Piscină interioară cu apă dulce, piscină cu apă sărată, solarium, baie cu aburi, jacuzzi, masaj subacval, salon de coafură şi cosmetică.
Alte servicii: Restaurantul hotelului oferă o gamă largă şi variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale.
În incinta hotelului mai gasiţi o terasă de vară, drink bar şi cafe bar. 9 săli cu capacitate de primire între 14 şi 300 de persoane.

Nr. Camere: 168
Facilități:
Restaurant, Piscină, Sală de conferințe, Parcare cu plată, Acces WiFi gratuit, Jacuzzi, Saună
Distanța de la Lacul Ursu 200 m


Rezervare : 0265570151